Urk-Export
Quality since 1963

Onze missie

De beste kwaliteit leveren aan visspecialisten.

Waarom we het doen

Wij houden van vis! Wij willen dat iedereen, waar dan ook, op elk moment kan beschikken over de beste visproducten. Wij weten hoe belangrijk kernwoorden als kwaliteit en beschikbaarheid zijn in onze branche. Onze klanten willen flexibiliteit en aandacht voor hun specifieke wensen. Wij houden van de uitdaging om iedere dag weer het grootste visassortiment te kunnen bieden van de allerbeste kwaliteit.

Fokke Tjeerd van den Berg

Sales Manager

Beste kwaliteit

‘Wij kopen en verkopen de beste kwaliteit verse vis die er maar te vinden is in de Nederlandse markt!’

Hoe we het doen

Bij Urk-Export is snel schakelen het motto van iedere dag. Onze vissers brengen de beste vis aan land, waarna wij met onze eigen inkopers de vis direct naar onze eigen productiefaciliteit op Urk brengen. Daar wordt de vis naar de wensen van de klant zo snel mogelijk verwerkt en verpakt. Met bijna zestig jaar ervaring in de visindustrie hebben we een groot internationaal netwerk opgebouwd. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling, met een nieuwe generatie aan het roer en verschillende nieuwe projecten. Recentelijk hebben we ons bedrijf uitgebreid met twee afdelingen; een moderne zalmproductielijn en verwerkingslijn voor verse vis. De foodsector blijft een dynamische branche en daar voelen wij ons als een vis in het water!

Arie de Vries

Sales Manager

Geweldig assortiment

‘Onze liefde voor vis is de drijfveer voor ons geweldige assortiment’

Ons assortiment

Op onze assortimentspagina is meer informatie te vinden over de heerlijke visproducten die wij dagelijks vers leveren. Wij zijn trots op de breedte van onze productenlijn en denken graag mee in het vervullen van de wensen van onze klant. Bekijk ons uitgebreide assortiment of neem rechtstreeks contact op met onze salesmanagers. Zij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Jan Pasterkamp

Product Manager

Zalm productie

‘Met onze kersverse en moderne zalmproductielijn voor zalm zijn we de ideale totaalleverancier op het gebied van visverwerking.’

Urk-Export team