Assortiment

Wij leveren hoofdzakelijk verse vis uit de Noordzee aan onze klanten. Het hele jaar wordt er middels verschillende visserijmethodes de beste kwaliteit Noordzeevis aangevoerd en verwerkt binnen het bedrijf. Urk-Export is sterk in het bieden van actuele vissoorten, conform het seizoen. In onze eigen fileerderij verwerken we schol, schar, bot, tong en andere platvissen tot panklare producten zoals filet. Daarnaast bieden we onze klanten een heel divers assortiment van vis.

Wij volgen graag de loop van het seizoen om onze klanten op elk moment de meest kwalitatief hoogwaardige vis te kunnen leveren. Wij zijn sterk in de selectie en aankoop van ons assortiment. Urk-Export is als bedrijf toonaangevend in het aanbieden van een divers aanbod van verse vis in het seizoen: zoals rode mul, rode poon, zeebaars, inktvis en zeekat.

In november 2020 is ons productieproces uitgebreid met een geavanceerde zalmfileerlijn. Met deze productielijn produceren wij in eigen huis kwaliteitsproducten zoals zalmfilet en -porties. Dit alles naar de specifieke wensen van de klant.

Ons uitgebreide assortiment